Cea mai mare și de succes comunitate de Antreprenori Online din România
Învață Să Faci Profit Consistent Prin Vânzarea Produselor din China pe Piața din State - Doar cu un Laptop -
Amazon SetUP este pașaportul tău pentru Antreprenoriat Online
Înveți să cumperi ieftin și să vinzi mai scump pe Amazon
Obține venituri constante direct de pe laptopul tău
Înveți să accesezi o piață infinită
Înveți să alegi produsele care aduc cel mai mare profit
Descoperi cum să duci produse din China în State, fără să te ridici de la birou
Îți vom împărtăși secretele unui listing care vinde
Amazon SetUP este powered by Amazonienii
SUNTEM CEA MAI MARE ȘI MAI DE SUCCES COMUNITATE DE ANTREPRENORI ONLINE DIN ROMÂNIA. Un grup de selleri experimentați care își dedică timpul ca să se ajute reciproc să își lanseze business-urile pe Amazon.
Înscrie-te cu Adresa Ta Principală de E-mail pentru a primi gratuit materialul PDF: AMAZON BUSINESS PLAN 101
Spune-le și prietenilor tăi despre AMAZON SetUP
Materialul este scris de Hudi ȘI CLAUS
Salut, sunt Alex Huditan, sau Hudi.

Eu mi-am schimbat radical viața și credințele personale despre bani în ultimii 3 ani, timp în care am trecut de la corporatist la a îmi administra business-ul de pe un șezlong dintr-o țară tropicală (de fapt mai multe, îmi place să călătoresc).

Sunt antreprenor, marketer și investitor în egală măsură. Am încercat multe afaceri până am fondat-o pe cea perfectă pentru stilul de viață pe care mi-l doream: libertate totală.

Sunt plecat în lume de peste 27 de luni, călătoresc și lucrez din țări precum Thailanda, Columbia, Mexic sau Brazilia, fiind etern îndrăgostit de plajele superbe și de climatul cald.

Alex-Huditan
Claus, încurajat de Hudi a ales sa părăsească și el în urma cu aproape 2 ani viața de birou

Motivat de ideea de a sta mai mult pe acasa a ales sa își focuseze energia în construirea unui brand internațional si de mai bine de 6 luni este implicat alături de Alex în conceperea și predarea cursului Amazon SetUP.

"Am realizat că nu era vorba că munceam mult, ci că nu îmi placea ce făceam. Am decis să îmi asum acest risc și îi mulțumesc soției mele ca a avut încredere în deciza mea, deși la acel moment, cu un bebe de un an, habar n-avem cum se vor desfășura lucrurile. Mă bucur totusi că pot trece acum acest "leap of fate" pe lista celor mai bune deczii din viața mea. Din ziua în care mi am dat demisia, deși petrec "destul de mult" timp în fata PC-ului, consider că nu am mai muncit un minut. Flexibilitatea unei astfel de activități înclină balanța în fața oricărei situații s-ar ivi pe parcurs."

Înscrie-te cu adresa ta principală de e-mail pentru a primi gratuit PDF-ul: AMAZON BUSINESS PLAN 101