(function(h,o,t,j,a,r){ h.hj=h.hj||function(){(h.hj.q=h.hj.q||[]).push(arguments)}; h._hjSettings={hjid:507879,hjsv:5}; a=o.getElementsByTagName('head')[0]; r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'//static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');"Recomand cu încredere și entuziasm!"

Pera
Personalitate Alfa

Cursul care te învață să faci profit consistent prin vânzarea produselor din China pe piața din State - Doar Cu Un Laptop

Explorează tehnicile testate și aplicate de a face comerț pe cel mai mare Magazin Online din lume.


,,Îți recomand Cursul Online Amazon SetUP”


Recomand acest curs deoarece te învață un model de business care aduce vânzări inestimabile la nivel global, dar care în România deabia acum înflorește.

Pașii clari pentru a face profit consistent din vânzarea de produse fizice din China pe piața din State, din spatele calculatorului.

Descoperă aceste tehnici testate și intră în cea mai mare comunitate de antreprenoriat online din țară.

Citește în continuare și convinge-te singur.Cea mai mare și de succes comunitate de Antreprenori Online din România

Cursul care te învață concret și ușor de înțeles, cum să
faci profit consistent și constant - pe Amazon -
cu doar un laptop

Pas cu pas, sistemul de a îți porni un business online de succes

Cursul începe în 1 iulie, iar înscrierile se pot face doar până când expiră cronometrulElement
Poate te-ai săturat și tu de corporație, de un șef nebun sau să lucrezi pentru alții la fel ca și noi
Poate vrei să-ți faci programul tău. Poate vrei afacerea ta și-ți place să lucrezi pe internet. Poate vrei să lucrezi din cafenele și de la ștrand, sau din excursii prin toată lumea.

Poate nu mai ai chef de șefi și de bani puțini, și vrei libertate.

Noi am remarcat că viața e mult mai mișto de când ne facem singuri programul, oportunitățile și produsele pe care le comercializăm. :)
Poza cu noi
Prin Cursul Amazon SetUP te învățăm tot ce știm noi despre vânzările pe Amazon
Este informație pură, predată pe loc, direct pe un grup privat
ElementNo Nu sunt artificii, nu sunt povești. Afacerea de tip seller pe Amazon, nu este o oportunitate de tip “tun”, o “combinatie”, o înșelătorie online sau o simplă variantă de cash rapid fără efort.

ElementNo NU este un curs teoretic pe o perioadă îndelungată după care ești lăsat să aplici singur. Este un curs precum un incubator de afaceri, în care după terminarea cursului vei avea lansat propriul tău business și primul produs #UP pe Amazon.

ElementNo NU este o schemă piramidală! :)) Unii au întrebat asta.

ElementNo NU este un MLM în care este nevoie să îți construiești o echipă care să vândă pentru a câștiga bani. Ne ajută Amazonul suficient, nu avem nevoie de așa ceva.

ElementNo NU este un sistem de a câștiga bani rapid și fără muncă. În opinia noastră nici nu există așa ceva.

ElementNo NU este un sistem ilegal. Este o afacere perfect legală.

ElementNo NU este o afacere nou aparută, instabilă și cu risc mare. Este un tip de afacere care se practică de mulți ani în întreaga lume.Uite ce spun Daniel și Alin, proaspăt lansați pe Amazon

Sistemul pe care noi îl stăpânim te poate ajuta să construiești o afacere sănătoasă cu ajutorul platformei de comerț online Amazon și cu ajutorul producătorilor din China
Îți spunem din prima că dacă ești în căutarea unei oportunități de a câștiga niște bani rapid și fără muncă, acest curs NU este pentru tine.
→ Dacă urmărești să înveti un sistem sănătos prin care să devii un antreprenor digital ce poate lucra din orice țară cu doar un laptop...

→ Dacă vrei să îți construiești un brand global care deservește clienții într-un mod avantajos și corect…

→ Dacă ai vrea să te alături celei mai mari și de succes comunități de antreprenori online din România…

ESTI LA LOCUL POTRIVIT! Te asigurăm de asta!
Tableta
Știai că aproximativ 83% din vânzările de pe Amazon sunt generate de antreprenori ca noi?
Sistemul Amazon SetUP este mult mai bun decât o afacere de tip clasic
Însă asta nu înseamnă că este pentru toată lumea!
Din acest motiv dorim să iți explicăm de la început care este filozofia noastră, ce înseamnă acest curs și această oportunitate. Cursul Amazon SetUP ne dorim să rămână în continuare un curs pentru o mână de oameni care au un mindset asemănător și care își doresc să aducă un plus de valoare clienților pe care îi vor deservi.

Astfel vom crea o pâlnie, o sită prin care ne dorim să cernem sutele de abonați de la pagina de prelansare a cursului. În urma acestui curs, pe langă zecile de noi business-uri lansate, va rămâne o comunitate care se va ajuta poate ani de zile sau poate chiar pentru toată viața. Noi ne bucurăm tare mult când vedem că cei care și-au deschis o afacere pe Amazon din prima ediție a cursului încă vorbesc, se ajută și fac afaceri profitabile împreună.

Ok, dacă înca ai ramas cu noi… GREAT! Înseamnă că ai trecut de primul filtru pentru intrarea în acest curs.

Hai să îți explicăm mai pe larg ce este acest model de afacere și ce înseamnă cursul Amazon SetUP. Doar după ce vei citi aceste lucruri, ne dorim să îți oferim posbilitatea de a te înscrie la curs și automat în comunitate. În acest fel și tu vei vedea daca iti face cu ochiul acest business si daca ti se potriveste. Cum ti se pare asta? Fair?
Hai să-ți zicem despre comunitatea noastră: we fucking love it!
Am reușit, cumva, să adunăm o mână de oameni mișto cu care am dus afacerile pe Amazon, nu la urmatorul nivel, ci la urmatoarele 3 nivele!
Serios, când te ajută zeci de oameni să te promovezi și să îți gestionezi strategia pe termen lung și scurt, e aproape imposibil să nu reușești.

Noi doi, împreună cu mai mulți mentori experimentați, te vom ghida pas cu pas, și îți vom oferi consultanță pe problemele tale REALE în timp REAL.

Îți spunem toate aceste lucruri inainte de a te înscrie, pentru a ști la ce să te astepți și care va fi rolul tău în comunitate.

Testimonial
“Dragă Alex, la recomandarea ta m-am apucat de acest business. Obiectivul meu era să fac cel puțin un salariu în plus pe lună din această afacere. Se pare că m-am înșelat, pentru ca mulțumită ajutorului tău mai am puțin și depășesc o cifra de afaceri cu șapte zerouri. Îți mulțumesc pentru aceasta recomandare și eu la rândul meu recomand toată strategia ta.”
RĂZVAN CHIRIȚĂ
amazonienii-logo
Amazon SetUP este powered by Amazonienii
Suntem cea mai mare și cea mai de succes comunitate de antreprenori online din România. Un grup de selleri experimentați care își dedică timpul ca să se ajute reciproc să își lanseze business-urile pe Amazon.
Cum funcționează cursul?
Timp de 4 luni, în fiecare sâmbătă vom face câte un webinar live. Ai acces pe viață la fiecare, dacă te înscrii.
Vei primi consultanță pas cu pas live online, acces la zeci de video-uri explicative, template-uri, bonusuri și suport de la grupul existent de amazonieni. Noi te vom ajuta cu toată informaţia, tu ești cel ce trebuie să muncească. și o vei face pentru propriul business. Noi nu luăm nici 1% din afacerea ta.

Nu trebuie să instalezi nimic - vei primi totul direct pe pe o platformă online, dedicată! Te poți uita la curs oricând și oriunde.

Primești acces la conținutul existent (peste 500 de postări, sfaturi și noutăți de la membrii comunității).
Vei cunoaște zeci de noi antreprenori care au pornit această afacere de mult timp și sunt dispuși să împartă cunoștințele acumulate.

Vei avea acces la discount-uri importante pentru servicii relevante. În plus, deseori se organizează group buys pentru softuri, produse și servicii care te vor ajută să îți optimizezi listing-ul, advertising-ul și să vinzi mai mult.

Vei primi informații specifice și relevante pentru români, de la români. Poți pune întrebări legate de fiscalitate, administrare, setarea contului și multe altele.
Tableta
Cursul Amazon SetUP îl vom ține noi: Hudi și Claus
Salut, sunt Alex Huditan, sau Hudi.
Eu mi-am schimbat radical viața și credințele personale despre bani în ultimii 3 ani, timp în care am trecut de la corporatist la a îmi administra business-ul de pe un șezlong dintr-o țară tropicală (de fapt mai multe, îmi place să călătoresc).

Sunt antreprenor, marketer și investitor în egală măsură. Am încercat multe afaceri până am fondat-o pe cea perfectă pentru stilul de viață pe care mi-l doream: libertate totală.

Sunt plecat în lume de peste 27 de luni, călătoresc și lucrez din țări precum Thailanda, Columbia, Mexic sau Brazilia, fiind etern îndrăgostit de plajele superbe și de climatul cald.


Hudi
Apariții în presă


ZFLive: Cum să cumperi ieftin şi să vinzi mai scump pe Amazon? O discuţie cu ALEX HUDIŢAN, mentorul comunităţii „amazonienilor“ români, antreprenori care vând pe Amazon.com. #amazon #antreprenor #zflive

Posted by Ziarul Financiar on 13 Iunie 2017
Salut, eu sunt Claudiu Stănculescu (prietenii îmi spun Claus)
Încurajat de Hudi să plec de la corporație, m-am aventurat în lumea Comerțului Online.

Motivat de ideea de a sta mai mult pe acasă, am ales să îmi focusez energia în construirea unui brand internațional, și de mai bine de 6 luni sunt implicat alături de Alex în conceperea și predarea cursului Amazon SetUP.

Am realizat că nu era vorba că munceam mult, ci că nu îmi placea ce făceam. Am decis să îmi asum acest risc și îi mulțumesc soției mele ca a avut încredere în deciza mea, deși la acel moment, cu un bebe de un an, habar n-avem cum se vor desfășura lucrurile.

Mă bucur totusi că pot trece acum acest "leap of fate" pe lista celor mai bune deczii din viața mea. Din ziua în care mi-am dat demisia, deși petrec "destul de mult" timp în fata PC-ului, consider că nu am mai muncit un minut. Flexibilitatea unei astfel de activități înclină balanța în fața oricărei situații s-ar ivi pe parcurs.


Hudi
Încasările noastre pe Amazon în ultimii 2 ani
Trăim din business-urile noastre pe Amazon și de anul trecut am început să ținem cursuri de comerț online. Până acum am avut peste 700 de cursanți
Hudi
claus
Noi (Hudi și Claus) nu suntem doar niște profesori
Vom fi mentorii tăi în această afacere și îți vom oferi doar informații testate de noi. ZERO bullshit, fără informații irelevante.
Acest curs nu este sursa noastră principală de venit.
Noi trăim din vânzările noastre pe Amazon.


Acest curs este felul nostru de a împărtăși cu cei din jurul nostru șansa de a accesa o piață infinită cu o putere de cumpărare pe care aproape că nu ne-o putem imagina.

E ca un joc, un joc foarte mișto, care te prinde, te stimulează și te răsplătește atunci când câștigi.

Nu e super ușor și, la fel ca orice afacere serioasă, necesită o investiție de aproximativ 5000$ (în primele 2 stocuri de produse, lansare, marketing etc). Dacă ți se pare mult, gândește-te că o covrigărie sau o langoșerie costă aproape 20 de mii de euro, și nu se compară cu potențialul unor produse făcute de brandul tau si vandute pe Amazon America.

Dintre foștii cursanți avem câteva sute care s-au lansat deja cu produsele lor, și alte câteva sute care sunt în proces de lansare. Rezultatele fiecărora și timpul în care își pun afacerea pe roate, diferă.
Există situații wow, în care oamenii s-au dus rachetă și fac peste 100 000$ pe lună, alții care fac 10 000$ pe lună și majoritatea, care câștigă din afacerea asta între 1000-5000$ pe lună.
Tableta
Ok, probabil te întrebi cât costă acest curs?
5 mii, 10 mii, 15 mii? Cât ar trebui să coste un curs care te învață cum să îți câștigi libertatea financiară? Tot ce trebuie să știi, de la A la Z
Îți oferim acest curs împreună cu o serie de alte surprize mișto, la doar 1500$.

Plătești o singură dată și ai acces pe viață atât la curs cât și la comunitate.

Ne dăm seama că sunt ceva bani de investit în cursul nostru și în business-ul ăsta în general, așa că vrem să înțelegi că rezultatele vin după mai multă muncă și nu este un quick cash method.

Nu vrem să te atragem mișelește :)
Testimonial
“La prima vedere am fost circumspect cu privire la acest model de afacere dar după ce m-am interesat mai bine și am parcurs primii pași mi-am dat seama că am în față o oportunitate. Alex m-a ajutat foarte mult la început cu sfaturi și soluții la problemele întâmpinate. Dupa 3 luni de activitate, am ajuns la 20 de vânzări pe zi și în două săptămâni încep cu al 2-lea produs.”
MIHAI IONUȚ
Te vom ghida pas cu pas prin 4 Module gândite pentru a te transforma, în doar 4 luni, într-un seller experimentat:
Sx Element
1. GĂSIREA PRODUSULUI
Cum să găsești un produs câștigător? Îți vom prezenta exact strategia noastră de a găsi produsele
pe care le poţi vinde pe Amazon.
Sx Element
2. NEGOCIEREA CU FURNIZORUL
Vei afla cum să găsești cel mai bun furnizor pentru produsul tău, cum să obții cel mai bun preț, cele mai avantajoase condiții și cum să îți duci produsele în depozitele Amazon în siguranţă.
Sx Element
3. LISTAREA PRODUSULUI
Îți vom împărtăși toate secretele unui listing care vinde (texte, fotografii, cuvinte cheie, etc.)
Sx Element
4. LANSAREA
Amazon.com este un spațiu foarte competitiv, iar un element cheie al succesului este lansarea. Îți vom arăta ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți pentru a începe să vinzi din prima săptămână.
Liviu
“Căutam de mult o idee de business care să mă ajute sa accesez clienți din afara României, o idee care să nu mă limiteze la PIB-ul și la salariul mediu din România. Am avut norocul că îl cunoșteam pe Alex și am fost curios cum face el de călătorește atât de mult prin lume. După ce am aflat ce face, m-am apucat să studiez și să accesez resursele pe care mi le punea la dispoziție iar acum am și eu produsele mele listate pe Amazon. Trebuie să recunosc că (cu sau fără voie), Alex m-a inspirat, m-a încântat cu ideea de a călători, a avea libertate și a face bani în același timp. Ce vei găsi la Alex, (pe lângă faptul că gândește outside the box și că are dorința de a ajuta) e faptul că are acces la un network, la un grup de oameni de succes din afară, la care nu ai în mod normal acces. Și toate astea sunt lucruri foarte importante atunci când vrei să ai succes!“
LIVIU PĂSAT
Element
Înscrie-te la Amazon SetUP,
și construiește ceva cu
adevărat durabil

Înscrierile se pot face doar până
când expiră cronometrul de mai josSpune-le și prietenilor tăi despre Cursul Amazon SetUP
Valorile noastre sunt lucruri în care credem cu tărie


Cuprins Amazon SetUP
Ce înveți din acest Curs?
Este un curs foarte bine structurat, ușor de parcurs și pe înțelesul tuturor.
Noi, cei cu experiență și rezultate în acest tip de afacere, te vom ghida la fiecare pas.

 • -INCHIDE
  Modulul 1 - Căutarea produsului (perioadă: 3 săptămâni)

  Arrow Te învățăm mindsetul ințial pe care trebui să îl știi pentru a putea face performanță în acest tip de afacere;

  Arrow Îți prezentăm comunitatea și te învățăm cum să lucrezi alături de ei în cel mai eficient sistem posibil;

  Arrow Începi cu un singur produs - asta te ajută să controlezi procesul dar te și protejează financiar;

  Arrow Decât să îți alegi produse care te limitează, mai bine te învățăm să găsești nișa. Produsele se schimbă, dar nișele sunt nevoi umane care nu pleacă niciunde;

  Arrow Te invățăm să faci research pe Amazon pentru a găsi viitorul tău produs;

  Arrow Inveți să analizezi care produse au cerere, se vând bine și reprezintă o oportunitate de business pentru tine. (Nu trebuie să stai să cauți prin casă sau în mintea ta ce produs s-ar putea vinde. Ele sunt deja pe Amazon, trebuie doar să știi cum să le găsești. Noi te învățăm să faci asta!);

  Arrow Cum să testezi fezabilitatea unui produs - care sunt acele lucruri pe care trebuie să le vezi înainte să îl alegi pentru a-ți da seama dacă va genera profit sau nu;

  Arrow Îți arătăm parametrii după care trebuie să te uiți, astfel încât să alegi un produs cu un mare potențial;

  Arrow Vei primi de la noi un sistem de analiză de comparație între produse astfel încât să îl alegi pe cel mai bun;

  Arrow Și nu în ultimul rând te vom ajuta să îl alegi pe ”THE ONE”, acel produs cu care merită să îți începi afacerea.


  Rezumând totul într-o singură propoziție, munca ta în acest modul va fi aceea de a: petreci timpul pe platforma Amazon, să te familiarizezi cu aceasta și să cauți produse cu potențial, ținând cont de parametrii pe care noi ți-i oferim.
 • +DESCHIDE
  Modulul 2 - Găsirea și Negocierea cu supplierii chinezi (perioadă: 4 săptămâni)

  Arrow NU vei învăța DOAR cum să aduci un produs din China. Vei învăța cum să dezvolți cel mai bun produs care să fie net superior concurenței.

  Arrow Îți vom explica care este filozofia din spatele unei oferte cu adevărat tentante pentru cumpărătorii americani.

  Arrow În acest modul îți vei putea pune în valoare toată creativitatea pentru a aduce un plus de valoare imens în viața viitorilor tăi clienți. Iar noi ne vom asigura că faci asta!

  Arrow Te ajutăm să găsești cei mai buni producători posibili pentru produsul pe care dorești să îl creezi.

  Arrow Te învățăm cum să îți produci produsul în fabricile din China la un preț super bun. Și nu doar că va avea un preț excelent, ci te vom învăța cum să ai un produs SUPER CALITATIV!

  Arrow Vei afla cum se creează o relație foarte bună între tine și fabricile din China, astfel încât să obții cel mai bun preț raportat la calitate, plus multe alte beneficii;

  Arrow Vei afla cum să transformi un produs într-o ofertă foarte tentantă pentru potențialii tăi clienți. Tu nu vei vinde doar un produs, le vei oferi o adevărată ofertă cu numeroase bonusuri la produs și extra-uri care îl vor face mult mai special decât cel al competitorilor tăi;

  Arrow Te învățăm cum să te diferențiezi de competitori prin a oferi mult mai multă valoare clienților tăi;

  Munca ta în acest modul va fi: Să realizezi o ofertă mai bună decât cea a competitorilor tăi. Apoi să cauți cei mai buni furnizori în funcție de criteriile pe care ți le vom spune noi. Să negociezi cu ei și să obții cea mai bună ofertă. Să testezi produsul obținut. Iar ulterior să comanzi primul stoc de produse, care va ajunge în depozitele Amazon USA.
 • +DESCHIDE
  Modulul 3 - Listarea Produsului pe Amazon (perioadă: 4 săptămâni)

  Arrow În primul rând nu trebuie să îți deschizi un magazin online, te vei folosi de cel mai tare magazin online din lume, care are o putere de cumpărare aproape infinită;

  Arrow Îți vom arăta cum se setează contul de Amazon Seller (deoarece mulți ne-au tot întrebat insistent - SE POATE ȘI DIN ROMÂNIA fara probleme);

  Arrow Te vom învăța de la A la Z cum se face un marketing ”on page” eficient pentru produsul tău;

  Arrow Vei afla toate lucrurile ce țin de o listare de produs awesome. (titlu produs, descriere produs etc);

  Arrow Listarea produsului este identitatea ta - calitatea paginii tale de prezentare a produsului te vom învăța să fie exceptională, net superioară față de ce are competiția pe acel segment de piață;

  Arrow Îți vom arăta mici secrete pe care majoritatea celor care vând pe Amazon, nu le știu, mici trucuri care te vor ajuta să ai o conversie mult mai bună;

  Arrow Înveți cum să faci ”Amazon SEO”, astfel încât Amazon să îți plaseze produsul cât mai sus în căutările potențialilor tăi clienți;

  Arrow Te vom învăța cum să îți faci poze atractive de produs;

  Arrow Îți vom arăta cum să îți construiești o imagine de brand online astfel ca atunci când caută potențialii clienți informații despre tine să își facă o părere bună;

  Munca ta în acest modul va fi să: Îți setezi contul de vânzător oficial Amazon. Construiești o prezență online decentă pentru un brand de început. Să faci o prezentare excelentă la oferta / produsul tău.
 • +DESCHIDE
  Modulul 4 - Lansarea Produsului -> #UP (perioadă: 3 săptămâni)

  ArrowAcesta este momentul cu cea mai mare plăcere și emoție din tot cursul. Vei vedea acest lucru pe pagina de prezentare a cursului pe care am atașat prt screen-uri de pe grupul de facebook unde toți viitori tăi colegi scriu #UP #UP #UP și toată comunitatea dă like postării tale în formă de respect și apreciere pentru munca pe care ai depus-o.

  ArrowÎți oferim toată strategia necesară pentru vânzarea produsului tău, atât în lansare precum și pe toată perioada lui de viață;

  ArrowÎn primul rând te vom învăța cum să faci o lansare de succes, astfel încât să obții cât mai repede un ranking, o imagine bună și numeroase recenzii pozitive despre produsul tău;

  ArrowÎți vom arăta cum să îți setezi campaniile plătite de promovare pe Amazon astfel încât să reușești să obții o bună profitabilitate;

  ArrowTe vom învăța să faci reclame plătite pe Amazon care să îi ofere viziblitate produsului tău;

  ArrowVei afla de la noi cum să aduci trafic constant pe pagina produsului tău.

  ArrowÎți vom oferi informațiile necesare pentru toată partea fiscală și contabilă a acestei afaceri;

  Munca ta în acest modul va fi să: Faci o strategie de lansare pentru produsului tău cu ajutorul nostru. Setezi reclame plătite pe platforma Amazon. Faci toate optimizările posibile pentru o listare cât mai bună.
Informații generale și beneficii
Arrow Îți dezvolți afacerea în ritmul tău propriu

Arrow Poate fi full time sau part time pentru un venit extra

Arrow Este un model de afaceri care se poate dezvolta și pe alte platforme

Arrow Înveți să creezi și să gestionezi un business online cap-coadă de la găsit nișa, la marketing și vânzări și gestionarea banilor. Este o școală de antreprenoriat cum nu prea mai găsești

Arrow Ai o comunitate în spate

Arrow Îți vom oferi toate sfaturile necesare pentru a ști dacă ți se potriveste o firmă în România sau în America. Amândouă variante sunt bune și fezabile.

Arrow Lean Startup - crești treptat cu riscuri minime

Arrow Este un business în care intri foarte repede pe profit

Arrow Înveți cash flow management - cum să gestionezi banii și timingul banilor astfel încât să nu te ia cheltuielile prin surprindere

Arrow Testezi produsul cu clienți reali si produse reale înainte de a investi bani serioși - duci un produs pe amazon, vezi dacă exsită cerere și testezi efectiv înainte de a face saltul

Arrow Poți incepe fără angajați, te poți baza mult pe automatizări și colaboratori
Arrow Nu ai nevoie de depozit, sistem de gestiune, sistem de notificări, de customer care and distribution, nu trebuie sa iei tu banii de la clienți - se ocupă Amazon de lucrurile astea

Arrow Vei avea acces la foarte multe contacte și recomandări către alte persoane de care poți avea nevoie. (ex: quality check în America, contabil, înfințare firmă etc). Toate aceste recomandări sunt testate de noi în afacerea noastră;

Arrow Nu trebuie să instalezi softuri speciale pentru curs, totul se desfășoară direct prin platforma dedicată

Arrow Înveți cum să faci Amazon SEO ca să ajungi cât mai sus în căutările oamenilor

Arrow Noi doi (Claus și Hudi) vom fi colegii tăi și vei vedea concret cum facem, cu înregistrări. Va exista un fel de concurs între noi, care se lansează mai bine, iar tu vei avea acces la absolut tot ce facem

Arrow Acest business are multe aspecte și foarte multe finețuri. Din cauză că ne lansăm odată cu voi, vom combate ca și comunitate absolut toate problemele REALE care apar.

Arrow Vei avea parte de mentorship LIVE și consultanță diect pe problemele tale specifice.

Arrow Vei avea acces la 34 de ore de curs LIVE
BONUS
Amazonienii Summit 2016 Video
Primești înregistrările primului eveniment despre Amazon din România care a avut loc în București în această vară: Amazonienii Summit 2016. Au urcat pe scenă și au împărtășit din secretele lor speakeri cu renume din domeniu și selleri ce au vânzări de peste 250k dolari/lună.
Element Bonus
Cursul Online VOCAȚIA: Misiunea unei Personalități Alfa
(în valoare de 247 euro)
Află ce este vocația și cum poate da sens vieții tale din nou

CU CE TE AJUTĂ CURSUL ACESTA?
Te ajut să faci în ritm accelerat munca pe care eu am făcut-o în câțiva ani. Îți arăt cărarea bătătorită și te țin de mână pentru ca tu să-ți croiești drumul tău!

Arrow Înveți de unde să pornești
Arrow Înveți să faci un plan de acțiune
Arrow Înveți ce este vocația
Arrow Vei știi să faci muncă interioară
Arrow Primești teste de personalitate special alese
Arrow Ce să faci dacă ai mai multe pasiuni/talente
Arrow Cum să îți schimbi cariera
Element Bonus
MAGICIANUL PRODUCTIV
Magicianul productiv este un program care sa te asiste in luarea deciziilor potrivite, economisindu-ti timp si energie pentru lucrurile importante.
Platforma Magicianului Productiv este simpla si usor de utilizat.
Contine 23 de videouri care te vor ajuta

Arrow Sa fii mai eficient in viata profesionala si personala
Arrow Sa ai mai mult timp liber, ca sa fii intr-o pozitie de ACTIUNE, nu de REACTIE
Arrow Sa transformi lucrul cu e-mailul intr-o activitate rapida si placuta
Arrow Sa scapi de dezordine si de intreruperi
Arrow Sa iti construiesti instrumente puternice de vanzari
Arrow Sa eviti nemultumirile clientilor si sa eviti sa recrutezi oameni nepotriviti
Arrow Sa aplici zeci de trucuri si tehnici ca sa scapi de frustrarea ca iti petreci zilele rezolvand urgente
Arrow Sa faci networking eficient cand mergi la evenimente
Arrow Sa ai o echipa motivata, ca sa „vasliti in aceeasi barca, spre o directie comuna”
Arrow Sa comunici armonios cu familia ta, bazat pe ce isi doresc cu adevarat, si nu pe presupuneri.
Element Bonus
ONLINE DE SIMPLU
Acest ghid ti se potriveste daca doresti sa lansezi un produs on-line, sa iti faci un magazin on-line sau pur si simplu sa iti faci un site de prezentare care sa aduca potentiali clienti in afacerea ta.

Tot ce iti ramane de facut este sa urmezi pasii (singur sau impreuna cu responsabilul de marketing).
O sa afli din ghid:

Arrow Care sunt acele principii de baza in marketing online (fie ca este un produs, o strategie, o reclama, un e-mail sau un site);
Arrow Care sunt pasii de urmat si ordinea lor, in asa fel incat sa faci marketing online cu succes;
Arrow Cum sa iti construiesti un produs potrivit pentru piata potrivita, la momentul oportun;
Arrow De ce sa tii cont atunci cand faci strategia de marketing;
Arrow Cum sa creezi un traseu pentru clientii tai, de la interes la cumparare;
Arrow Cum sa faci Social Media, advertising, e-mail marketing si pagini de vanzare de succes - include date tehnice si exemple practice.
Arrow Cum ar trebui sa fie oamenii ideali cu care sa lucrezi in marketing si cum sa-i recrutezi.
Marketingul ON-LINE este extrem DE SIMPLU daca ai cunostintele necesare sau stii ce sa ceri de la cei care au aceste cunostinte. Fa si tu marketing simplu si eficient in afacerea ta.
Față de edițiile trecute, am pus la punct
o nouă platformă de curs
Ce înseamnă asta?
Cursul se desfășoara online, live, pe o pagină unde interacționăm cu tine și cu restul cursanților, răspunzând în timp real la întrebări. Totul este sub forma unui dialog deschis și plăcut.

După ce se încheie webinarul, înregistrările vor fi urcate pe platforma de curs, unde le vei putea revedea ori de câte ori vei dori.
FIECARE WEBINAR va fi însotit de o procedura pe pași, în care descriem exact care sunt etapele pe care trebuie să le parurgi pentru a îndeplini cerințele care îți sunt predate la curs. Procedurile sunt rezumate foarte eficient, cu pași simpli, pe care dacă îi urmezi nu ai cum să nu reușești. E aproape matematic.

Pe lângă webinarii și proceduri, îți punem la dispoziție și o colecție de RESURSE. Resursele sunt toate uneltele, formularele sau contactele oamenilor care te pot ajuta (fotografi, modele, copywriteri etc.)

Am încercat și am reușit să optimizăm procesul, astfel încât toată comunitatea să poată beneficia și împărtăși cât mai eficient cunoștiinte și resurse. Împreună suntem mult mai buni, și, cu cât suntem mai uniți, afacerile individuale cresc mai mult.
Liviu
“Pe scurt cursul m-a ajutat să trec de la angajat, 2 job-uri, 10-12 ore pe zi de muncă la proprietar de afacere, în care lucrez o medie de 40 ore pe lună , venituri de 7-8 ori mai mari (și or să crească în continuare), asta de oriunde ai o conexiune la internet. Odată început acest business nu ai nici o limită de venituri la care poți ajunge. Alex este foarte deschis și transparent cu ceea ce face și ajută pe oricine îi solicita un sfat sau are de depășit o situatie legată de Amazon. Apreciez ajutorul pe care mi l-a oferit și pentru grupul de pe Facebook cu care împărtășim experințe și strategii de creștere. Ca în orice activitate pe care o faci, rezultatele vor fi pe măsura energiei și focusului cu care te dedici.”
RĂZVAN PATACHE
Începe propriul tău business online,
pe cea mai mare piață de
desfacere - America

Înscrierile se pot face doar până
când expiră cronometrul de mai josElement
Spune-le și prietenilor tăi despre Cursul Amazon SetUP
Poate te întrebi de ce construim această comunitate și ce este Amazon SetUP?
Comunitatea o construim deoarece știm cât de greu ne-a fost să începem de la zero fără sprijin și să căutăm răspunsuri și soluții in toate partile. Deseori gaseam pe internet pareri neavizate sau solutii care nu ne duceau in directia potrivita. Astfel am construit o comunitate cu alti antreprenori online care vand produse pe Amazon pentru a ne ajuta reciproc.

Amazon SetUP este printre cele mai bune cursuri la ora actuala din lume despre cum poti sa incepi o afacere in care sa vinzi produse fizice pe Amazon. Acest curs te invata sa fabrici produse in China si sa le vinzi cu succes pe piata din SUA. Cursul este online si incepe pe data de 1 iulie 2017. Este un curs la care au acces un numar limitat de persoane si nu este pentru oricine. Anul trecut la cursul din toamna am ocupat toate locurile cu 3 saptamani inainte de inceperea acestuia.
Tableta3
În primele 3 ediții ale acestui curs am avut peste 700 de participanți
În cadrul cursului vei primi consultanță pas cu pas, live și online, acces la zeci de video-uri explicative, template-uri, bonusuri și sprijin de la grupul existent de amazonieni. Noi te vom ajuta cu toată informaţia, tu ești cel ce trebuie să muncească și o vei face pentru propriul business. Noi nu luăm nici 1% din afacerea ta.
Ați remarcat că oamenii curajoși au mai mult ”noroc”?
Sunt mulți ani de când în România, oamenii cu inițiativă antreprenorială au muncit și au construit afaceri, cariere și proiecte uimitoare în domenii dintre cele mai diverse: de la business-uri de familie și francize, până la cariere în corporații sau ca jucători profesioniști de poker. În fiecare an, tot mai mulți astfel de oameni se ridică și reușesc, iar rezultatele lor sunt tot mai vizibile.

Rezultatul acestui fenomen este că acum acești oameni au la dispoziție resurse financiare care au nevoie să fie investite cât mai bine, pentru a produce mai departe succesul și prosperitatea pe care și-o doresc.

În tot acest timp românii cu inițiativă și-au ascuțit atenția astfel încât să repereze aproape instantaneu cele mai promițătoare ocazii de business. De asemenea, pe parcursul anilor și prin practică zilnică, și-au dezvoltat o apreciere profundă pentru educația de calitate și valoarea unei comunități de oameni cu preocupări similare. Acești oameni înțeleg.

Pe acești oameni îi vei găsi cu urechile ciulite și luând notițe atunci când o ocazie de business cu adevărat valoroasă își face apariția. Se mobilizează rapid și acționează cu fermitate încă de la început, și de aceea tot ei sunt cei care încep primii să aibă rezultatele cele mai bune. Acela e de obicei momentul când ceilalți îi privesc și încep să se minuneze de ”norocul” pe care aceștia l-au avut ”peste noapte”.

Probabil că ai pe față un zâmbet de cunoscător în acest moment. Probabil că ai trecut chiar tu prin asta. Ceea ce pentru unii pare o magie, pentru alții este evident rezultatul unei munci susținute într-un business bine ales încă de la început.
Suntem aici să-ți vorbim exact despre genul acesta de ocazie de business!


Urmărește cea mai nouă prezentare video AmazonSetUP
Caută-ți un loc confortabil, acordă-ne 2 ore din timpul tău și îți promitem că rotițele ți se vor pune în mișcare în scurt timp, așa cum nu au mai făcut-o de mult timp!


Învață un model de afacere care generează lunar profit de mii de dolari

Înscrierile se pot face doar până
când expiră cronometrul de mai jos

Spune-le și prietenilor tăi despre Cursul Amazon SetUP
Testimoniale
Citește ce spun cursanții din primele două ediții Amazon SetUP. Vei afla lucruri interesante despre cum s-au lansat și cum au reușit în această afacere.
testimonial
testimonial
testimonial
testimonialClick pentru a naviga prin toate testimonialele.

Care este investiția necesară pentru cursul care te va ajuta să îți dezvolți primul tău brand global
Îți oferim acest curs împreună cu o serie de alte surprize mișto, la doar 1500$. Plătești o singură dată și ai acces la el pe viață, precum și la comunitate.

Ne dăm seama că sunt ceva bani de investit în cursul nostru și în business-ul ăsta în general, așa că vrem să înțelegi că rezultatele vin după mai multă muncă și nu este un quick cash method. Nu vrem să te atragem mișelește :)

Nu e super ușor, și necesită o investiție. Insa ESTE DE ZECI DE ORI MAI USOR CA MULTE ALTE AFACERI CLASICE! Ai nevoie de aproximativ 5000$ de investit: in stoc, rezerva de bani pentru stocul urmator pana vine primul profit de la Amazon, campanii de promovare etc.
Amazon SetUp Logo


Gândește-te ce afacere, care să aibă măcar 25% din potențialul acesteia, ai mai putea să pornești cu această investiție?

Însă desigur, cu 1500$ ai mai putea să îți cumperi un televizor scump, LED Smart FullHD 4k de 101cm.
Cam asta pierzi dacă nu te înscrii la Amazon SetUP
Sau cât timp ai putea economisi dacă ai avea acces la experiența celor care au trecut prin „foc” și pot să îți arate pas cu pas cum să eviți greșeli similare?

Am creat grupul Amazonienii și cursul Amazon SetUP tocmai pentru a te ajuta să economisești timp, să eviți greșeli costisitoare și să îți crești afacerea dincolo de ce îți poți închipui că e posibil. Aproape în fiecare zi vei găsi câte un post care aduce în comunitate o informație nouă și prețioasă.

Practic, dacă nu te înscrii la curs, pierzi șansa de a face ceva mișto, cu resurse puține. Pierzi libertatea pe care ți-o oferă o afacere online, și satisfacția de a controla totul cu mâinile tale.

Nu pierde și timpul :)
FAQ - Întrebări frecvente
Arrow Cum mă înscriu la curs?

Pentru a te înscrie, trebuie să apeși butonul mic și drăguț, iar apoi să completezi câmpurile. Poți alege plata securizată cu cardul sau transfer bancar.

După ce efectuezi plata, vei primi repede un e-mail de confirmare împreună cu alte informații suplimentare.

Arrow M-am gândit deja la un produs pe care aș vrea să îl vând în România cu ajutorul Amazon, merită să fac asta?

NU! Nu merită, având în vedere că avem o piață aproape infinită în America. În plus, noi nu vindem un produs care ne vine nouă în minte sau pe care îl găsim prin casă. Produsul se alege în urma unei analize de piață și după un studiu aprofundat, dacă există cerere suficientă pentru acesta. Toate aceste lucruri le vei învăța chiar în primul webinar din curs.

Arrow Trebuie să am toți cei 5000$ deodată pentru a începe această afacere?

Nu trebuie să îi ai pe toți deodată. O parte îi vei investi la început, o parte mai târziu. Am explicat în detaliu ce se întamplă cu această investiție chiar în tutorialul gratuit.

În mare parte, investiția se împarte în cateva categorii: stoc inițial de produs, transport China - America, branding, marketing-ul de lansare și al doilea stoc.

Aproape jumătate dintre se investesc în stocul inițial și transport, însă este bine să ai pregatiți banii și pentru al doilea stoc. Este posibil să vinzi foarte repede și să rămâi fără stoc. Ca să fii pregătit și să nu rămâi fără, acesta trebuie comandat cât mai repede după ce vezi rezultatele lansării.

Acești bani vor fi capitalul tău inițial, rulant. Îi poti recupera foarte repede, mult mai repede decât în majoritatea afacerilor, însă ai nevoie de ei ca să poți începe.

Arrow Am observat că pe Amazon nu îți poți face cont de România. Locuiesc în România pot să îmi fac o afacere pe Amazon?

Da, clar poți! Altfel cum aș putea eu face asta cu Hudi și încă alte câteva zeci de oameni din comunitate? În modulul doi îți explicăm cum să îți setezi contul. Este un pas foarte simplu. Nu este nimic “rocket science”!
Arrow Pentru a începe această afacere am nevoie de o invesțite pe care nu o am, ce pot face?

Știm că este nevoie. Și noi când am început a trebuit să investim. Chiar mai mult decat este nevoie să o faci tu, deoarece noi nu am avut atâta sprijin precum vei avea tu, venit din partea noastră și a comunității. Datorită acestui curs tu o să ai parte de o strategie, de un întreg sistem pe care, dacă îl respecți, este imposibil să nu reușești. În comunitate sunt oameni care au facut mari eforturi pentru a incepe această afacere, iar asta nu i-a oprit să reușească.

Orice afacere îți vei deschide va avea nevoie de o investiție inițială. Partea bună este că în aceasta nu trebuie să investești la fel de mult ca într-o afacere clasică și nici nu ai atâtea riscuri.

Arrow Până când sunt posibile înscrierile, când începe cursul, și cum se desfășoară?

Înscrierile sunt posibile doar până pe 27 iunie, ultima zi în care trebuie să avem confirmată plata înscrierii. Ulterior nu vom mai putea accepta noi membri în curs sau în comunitate.
Cursul Amazon SetUP începe pe 1 iulie
Cursul dureaza 4 luni. În fiecare sâmbătă vei primi un link de webinar în care intrăm în direct și lucrăm, îți spunem pas cu pas tot ce este nevoie să faci. Ulterior vei avea acces la toate înregistrările cursului.
Acesta nu este doar un simplu curs la care vii doar să înveți. Noi l-am mai denumit și “incubator de afaceri”. L-am denumit așa deoarece, în timp ce se desfășoară cursul, tu îți vei lansa propria afacere. La final nu vei fi un butoi de informații pe care trebui să le aplici singur. O vei face direct în perioada cursului.

Arrow Trebuie să știu limba engleză?

Nu neapărat. Ajută mult să știi engleza la nivel basic deoarece majoritatea comunicărilor se fac prin scris... dar avem oameni care se descurcă excelent cu ajutorul Google Translate.

Arrow Am un loc de munca / am 1-2-3 copii / dețin o afacere care nu merge cum mi-aș dori / cât timp trebuie să mă implic în această afacere?

Acestui business îi poți dedica exact cât timp dorești tu. Dacă vrei să fii "în pas" cu acest curs pentru a-ți lansa primul produs în perioada lui de desfășurare, ar trebui să aloci 1-2 ore pe zi. La curs vei avea acces pe viață. Deși noi ne dorim să îți lansezi produsul cât mai repede, te lăsăm să evoluezi în ritmul tau, nu te va grăbi nimeni. Eventual colegii de curs sau cei din edițiile precedente te vor motiva prin propriile lor exemple :)

Începe propriul tău business online,
pe cea mai mare piață de
desfacere - America

Înscrierile se pot face doar până
când expiră cronometrul de mai jos


Element
Dacă ai nelămuriri sau probleme la înscriere, ne poți contacta la:
 E-mail: contact@amazonsetup.ro
 Telefon: 0734 375 081 / 0735 365 698
 Pe chatul din dreapta ecranului

Delia, Mădălina și Cipri vor fi bucuroși să te ajute!

Program customer support: Luni - Duminică între orele 10:00 și 19:00.